Kategorier
Badrum

Badrumsrenovering i Stockholm – Så gör du din lägenhet mer attraktiv för köpare

Att renovera badrummet kan ge dig en fördel på den tuffa bostadsmarknaden i Stockholm. Numera är köpare allt mer kräsna och letar efter eventuella fel och brister hos objekten.

Bostadsmarknaden är instabil och många potentiella köpare tvekar innan de tar beslutet att köpa en lägenhet. För bara några år sedan var det annorlunda, men idag ser läget annorlunda ut och kommer sannolikt att förbli så under en tid framöver.

Så om du planerar att sälja din lägenhet, är det viktigt att se till att det inte finns något som kan ge upphov till ytterligare tvivel hos potentiella köpare, exempelvis ett gammalt och orenoverat badrum. Tiden då en renovering uppfattades som något positivt är sedan länge förbi, idag krävs det att din lägenhet är i toppskick för att du ska få ett bra pris vid försäljning.

Badrumsrenovering – En viktig faktor på den konkurrensutsatta bostadsmarknaden

En badrumsrenovering kan göra att din lägenhet placeras i toppskiktet av bostadsobjekt som genererar höga premiumpriser på Stockholms bostadsmarknad. Faktum är att renoveringen kan betala sig själv genom det högre försäljningspriset som din lägenhet kan erhålla. Det är därför viktigt att du tar in offerter från olika aktörer för att säkerställa att du får rätt pris.

Sannolikt kommer du att märka en tydlig skillnad mellan utgångspriset som fastställs av mäklaren efter badrumsrenoveringen och vad samma mäklare föreslog som prisbild före renoveringen. Faktum är att många mäklare rekommenderar att viktiga rum som badrum eller kök renoveras innan försäljningen, särskilt på en bostadsmarknad som är så konkurrensutsatt som den i Stockholm.

Så om du vill att din lägenhet ska sticka ut på den hårda bostadsmarknaden i Stockholm är det viktigt att du ser till att badrummet är i toppskick. Detta kommer inte bara att locka fler potentiella köpare, utan också att ge dig möjlighet att få ett högre pris vid försäljning.

Läs mer kring badrumsrenovering på denna sida: https://www.stockholmsbadrumsrenovering.se/