Kategorier
Bygg

Betongarbeten i Stockholm i väggar och golv

När man bygger ett hus i Stockholm gjuter man stora delar i betong. Specialister på betonggjutning gör golv och väggar släta och hållbara. Anlita ett seriöst företag för betongarbeten.

Det man gjuter kan vara en bottenplatta till ett hus. Det kan också vara ett helt parkeringsgarage. Vid byggen ser man ofta att grunden läggs i betong, och sedan bygger man på med andra material. I Stockholm byggs det mycket, och där är betongarbeten mycket vanliga. Ska du själv bygga, finns det bra företag i Stockholm som du kan anlita när det är dags att gjuta och armera betong.

Betongarbeten ska göras snabbt och effektivt

Man sprutar betong från en betongbil, och sedan slätar man ut ytan manuellt. Man har begränsat med tid på sig när betongen ska läggas på, så man måste arbeta snabbt för bästa resultat. Armering och annat material måste därför redan vara på plats. Sedan kan man ibland behöva kyla betongen med vatten för att få en jämn yta utan sprickor.
Ett betongarbete kan också vara att ta hål i betong som redan finns, till exempel för att få ett nytt fönster på en vägg som är hel. Det kan också handla om att kablar eller annat ska in på ett ställe så att man måste göra hål i en betongvägg. Oavsett vilka betongarbeten i Stockholm du har behov av att få gjorda, finns det specialister som gärna kommer och hjälper dig. Det gäller både för privata arbeten och stora entreprenader för kommuner och bostadsbolag.