Kategorier
Badrum

En badrumsrenovering i Huddinge som håller länge

Den som inte vill göra en badrumsrenovering i Huddinge oftare än nödvändigt bör satsa på klassiska former. Mjuka färger som håller sig på modet år efter år.

Det är allt annat än konstigt att man drar sig för en badrumsrenovering i Huddinge. Med tanke på vad det kostar att göra om sitt badrum är denna typ av renovering något många låter bli så länge det bara går. När det inte längre finns någon möjlighet att slippa gör man klokt i att välja klassiska former och material för att badrummet ska kännas modernt en lång tid framöver.

Men vad är egentligen klassiskt när det kommer till en badrumsrenovering? Ja, många skulle nog vara överens om att vitt kakel är något som håller sig modernt på badrumsväggar under många, många år. Vitt kakel är dessutom smart ur hygiensynpunkt då man enkelt ser ifall det skulle bli smutsigt eller skadat och då snabbt kan åtgärda detta problem med en ordentlig tvätt.

Sobert golv vid en klassisk badrumsrenovering i Huddinge

På golvet uppskattar många en lite mörkare färg. Om man vill se smutsen på väggarna vill man gärna dölja den på golvet eftersom att den är lite mer frekvent där. Ett badrumsgolv av sobert grått klinker är uppskattat i många hem. Vill man ha så få skarvar som möjligt i sitt golv satsar man på en riktigt stor platta som täcker upp emot en hel kvadratmeter.

Vidare gäller det att skapa smarta förutsättningar vid sin badrumsrenovering i Huddinge. Kanske sätta in en extra fläkt som får bort onödig fukt eller lägga in golvvärme under klinkerplattorna för att ge rummet en varm känsla. Även en bra och energisnål handdukstork i någon snygg modell kan vara en klok investering när man skapar ett badrum som ska hålla riktigt många år framöver.

För att kunna få mer information besök hemsida:  badrumsrenoveringhuddinge.se