Kategorier
Golv

Golvslipning förändrar rum i Göteborg

En golvslipning med efterföljande behandling kan göra underverk för ett rum i en bostad, eller på ett företag, i Göteborg. Dessutom ökar fastighetens värde.

Modet kommer och går men många golv består. Idag finns det ett stort antal äldre fastigheter i Göteborg som har kvar golv som är mycket gamla. Det kan vara golv som fått en lång livslängd då golven inte beträtts så mycket eller försiktigt. Eller så kan det vara golv som har slipats då och då med efterföljande behandling.

På grund av modet kan det hända att de gamla, vackra golven har fått en behandling som inte stämmer överens med dagens smak och mode. Men det gör inte så mycket, för det är enkelt att utföra en golvslipning och därefter välja precis vilken behandling, stil och färg som du önskar dig. Något som kan göra att golvet inte bara kommer se bättre ut utan som ett helt nytt golv.

Anpassad golvslipning

När du anlitat ett företag för en golvslipning så kommer ni ha en dialog gällande vad som behöver göras med golvet samt vilken behandling du önskar dig. Kanske vill du använda dig av en såpa eller olja. Kanske vill du gå stort in och måla golvet i något mönster.

Men innan du går igång med behandlingen så måste golvet förberedas beroende på dina önskemål men först och främst beroende på golvets skick. Samt den behandling som är nu och den som ska komma. På det viset får du en anpassad golvslipning med perfekt resultat.