Kategorier
Bygg

Huset skapades av byggfirma i Örebro

Ann och Erik skulle skaffa hus och ville ha ett som var perfekt. Då var enda sättet att anlita en byggfirma i Örebro som hade de rätta kunskaperna för jobbet.

Ann och Erik önskade sig ett lite speciellt hus. Det var lite som ett mini-slott med tinnar och torn. De hade kontaktat en arkitekt som hade ritat hela stället så att de skulle kunna lämna över ritningarna till en byggfirma så att de kunde bygga deras drömhus. När huset var färdigritat hade de börjat leta efter en entreprenör.

De letade online men frågade även vänner, bekanta och arbetskamrater om tips för att de ville vara säkra på att de fick tag på en firma med de rätta kunskaperna. Till sist hittade de en byggfirma som de bokade in tid med för att visa ritningarna på det hus de hoppades få bosätta sig i inom en snar framtid.

Valet blev en byggfirma i Örebro

Så småningom hittade de en byggfirma i Örebro som mötte alla deras krav. Byggfirman tittade på ritningarna och blev genast intresserade och tyckte om utmaningarna de såg framför sig. Efter att ha haft ett långt möte bestämde det sig för att skriva ett kontrakt och sätta igång.

Huset skulle stå nere vid vattnet vid en sjö. Huset skulle bli sagolikt. Tornrummet skulle användas av Ann som skrivarlya då hon bestämt sig för att prova lyckan som författare. Nu längtade de efter att se huset i verkligheten. Än skulle det ta många månader men oj vad fint det skulle bli.

Ta reda på mer genom att besöka: byggfirmaörebro.se