Kategorier
Måleri & Lackering

Ta hjälp av ett proffs när du ska lacka köksluckor i Stockholm

Är det dags att ge köket en uppfräschning? Ofta är det helt onödigt att riva ut köket, det kan räcka med ny färg på luckorna. Lacka köksluckorna och hela köket kommer se sprillans fint ut igen.

Går du och drömmer om ett nytt kök? Om du trots allt är nöjd med kökets planlösning så kan du fundera på om det inte är smartare att måla köksluckorna istället för att köpa nya. Inte sällan så är gamla luckor av mycket bättre kvalitet än nya. Det går verkligen att göra underverk och trolla fram ett helt nytt utseende på gamla skåpsluckor. Självklart så måste arbetet utföras grundligt och med rätt färger och redskap för att det ska bli ett hållbart resultat som gör att köket håller i många år. Därför är det smart att anlita ett lokalt proffs när du ska lacka köksluckor i Stockholmsområdet.

Måla snickerierna samtidigt som du lackar köksluckorna

Varför begränsa sig till luckorna när köket ska fixas till? Modern färg och teknik gör det möjligt att måla om och lacka även möbler och snickerier. Kanske behöver matgruppen lite ny färg? Varför inte passa på att måla om dörrar och fönster när du ändå är i farten? Färgalternativen är oändliga så det finns verkligen chans att skapa ett alldeles unikt och nytt kök. Låt lackeringsföretaget hämta dina gamla luckor redan i morgon så har du ett helt nytt kök på bara några veckor. Agera hållbart både för miljön och plånboken.