Kategorier
Målare

Avtal med målare i Danderyd

Målare är en viktig yrkesgrupp vid nybyggnation och renovering av fastigheter i Danderyd. Men det är viktigt att ha en noggrann genomgång och att skriva avtal.

När Fia och Mats skulle bygga sitt hus så ville de göra en hel del själva. Därför valde paret att bygga huset med lösvirke, och att endast ta in hantverkare på de partier som de själva var osäkra på. Redan innan byggnationen hade man tagit kontakt med olika firmor för att se om de skulle kunna hjälpa till, samt för att ta prisuppgifter så att budgeten skulle gå ihop.

Allt flöt på smidigt ända tills det var dags för målaren att komma in i projektet. Redan första dagen kände paret att något var fel, när det tog orimligt lång tid att göra grundarbetet. Men när målaren öppnade färgburken såg paret att det var helt fel färg. Då beslutade man sig för att avsluta samarbetet, och kapa kostnaderna innan det blev mer fel mellan de två parterna.

Professionell målare i Danderyd

Som tur var så hade paret varit i kontakt med mer än en målerifirma i Danderyd, så det var bara att plocka upp luren och ringa nästa på listan. Det var en firma som kändes mycket seriös och skicklig, men paret hade ändå valt en annan på grund av ett lite lägre pris. Nu var det självklart att det var värt en högre summa om de kunde få ett perfekt och korrekt resultat.

Redan vid den förra kontakten hade paret fått en skriftlig offert av målerifirman och nu dammades den av och uppdaterades. Tack vare en utförlig mejlväxling kunde också båda parterna få en stabil grund att luta sig mot, om det skulle uppstå några frågor framöver. Redan nästa dag dök en målare upp och därefter flöt allting på precis som det var avtalat.