Kategorier
Bygg

Trapphusrenovering som gör skillnad

Dagligen går det människor i trapphuset. För en högre trivsel ska det vara fint och rent. Behöver du göra en trapphusrenovering för att skapa en högre trivsel?

Detta trapphus har garanterat sett bättre dagar, men det var lite därför Lina investerade i fastigheten. Hon såg att det gick att gå med vinst om hon renoverade. Med en stor renovering av hela trapphuset och av bostäderna skulle det nog bli ett väldigt attraktivt ställe. Skulle det sedan visa sig att det inte var något för henne kunde hon alltid sälja.

Lina hade erfarenhet sedan innan, men då hade det handlat om hus. De husen som de kallar ödehus. Nu tog hon istället steget längre och tog sig an en stor fastighet. Denna renovering löste hon inte själv, det visste hon redan. Men med ett bra samarbete med trapphusrenoverare skulle allt gå som smort ändå.

Vad ingår i en trapphusrenovering?

I Linas ögon såg allting ut att behöva bytas ut. Men för att vara på den säkra sidan tog hon dit proffsen som fick göra sin bedömning. Som hon misstänkte tyckte de också att en hel trapphusrenovering skulle göras. Till exempel skulle dörren, som var en gammal trädörr, bytas till en säkerhetsdörr.

Golvet behövde sig också en renovering, en slipning av det gamla golvet för att få fram en ny och fin yta. Utöver det hade även färgen på väggarna börjat spricka. Ny färg skulle på och allting med hjälp av ett och samma företag. Inga mellanhänder, utan de skötte allt från start till mål.